Vi är MarkisKungen
Med rötter i solskyddsbranschen sedan 40-talet arbetar vi alltjämt med ledorden:
”Service och kvalitet till bästa pris”. Det är med stolthet vi för detta vidare in i framtiden och gläds över att våra kunder, inte bara stannar kvar, utan också blir fler.
 
Med butiker i Uddevalla och Stora Höga (Stenungsund) har vi redan etablerat oss med framtidens sortiment och servicenivå. Och det är just servicegraden samt våra produkters höga kvalitet som kännetecknar oss. Vilket också påvisar det faktum att kvalitet inte kostar, utan bristen av densamma.
 
Sammantaget arbetar vi idag 6 st i företaget. Vi tillhandhåller, förutom allt inom solskydd på in- och utsida, även montage, reparationer och vävbyten. Vi har, för branschen, korta ledtider och utför arbeten med s.k. rotavdrag.
 
Vår ambition är att fortsatt utgöra det bästa alternativet för våra kunder inom våra butikers upptagningsområden. Detta genom ett brett urval, hög kunskap och genomgående prisvärdhet i såväl produkter som tjänster. Även om vi står för att tillhandahålla lösningar för såväl offentlig som privat miljö. Är vi samtidigt måna om att informera kring eventuella begränsningar. Vi tror på uppriktighet och att det snarare är bättre att inte sätta upp en markis som inte fyller sin funktion, än att ”bara” leverera det kunden beställer.
 
För att motsvara såväl marknadens som våra egna krav; Flexibilitet, urval och lägsta pris. Samordnar vi våra insatser med våra leverantörer. På så vis får vi ökad effektivitet, och en större organisation. Utan att ge avkall på närheten till våra kunder.